bygga pool själv

Bygga pool hemma – enklare än vad du tror!

I samarbete med poolgiganten.se

Vill du investera i din gård eller hus i sommar och alltid har suktat efter en pool

Ta tag i saken och gör poolbygget till verklighet redan nu i sommar. 
Höj kvaliteten på din vardag eller ha semester hemma, direkt vid din pool. 

Barn och djur kan leka och du som vuxen kan njuta av din tid bredvid ett svalkande dopp, precis utanför din dörr om du så önskar! 

Att bygga swimmingpool är inte lika krångligt som det låter – faktiskt så väljer de flesta att bygga sin pool själv och får då ner kostnaden 35-40%.
Är du lite händig kommer detta projekt alltså inte vara några problem och har du vänner eller familj som kan hjälpa dig går det ännu snabbare! 

Det finns en uppsjö av olika pooler att välja på och detta kan vara det svåraste momentet! 
Hos Poolgiganten.se hittar du thermopool, durapool, linerpool med fler. 
De levererar hela poolpaketen direkt hem till dörren från huvudlagret i Göteborg!
Du kan välja mellan olika storlekar och modeller som passar just dig och dina behov. 
Behöver du hjälp på vägen kan du besöka butikerna i Göteborg, Malmö eller Stockholm, för rådgivning om allt som har med ditt poolbygge att göra. 

Har du tänkt att använda poolen in på hösten och för uppvärmning kan det vara bra att bygga en thermopool för att minska kostnaderna för uppvärmning! 

Men faktiskt så är driftskostnaderna låga när poolen väl är på plats – för förbrukningsmaterial, elförbrukning till reningsverk/pump och vattenförbrukningen slutar på ca 400 kronor i månaden beroende på storlek av pool. Alltså är det billigare än att gå åka till badhuset, och du har fri tillgång till den varje dag!

Tips inför poolbygget är att inte välj en för liten pool – när den väl är på plats ser poolen oftast mindre ut än när du mätte upp på gräsmattan. 

En pool blir en investering för dig och din familj, och inte bara för er utan även dina djur kommer uppskatta poolen! En svalkande plats där ni alla kommer samlas och ha kvalitetstid hela sommaren!